In deze bijeenkomst organiseren we een werksessie om tot een eerste concept model(len) stedenbouwkundig ontwerp te komen.

Deze bijeenkomst organiseren wij voor alle aanwonenden van het projectgebied.

Heeft u hier een vraag over? Op de contactpagina vind je de gegevens om ons te bereiken.

Wij verwachten in april een terugkoppeling te geven middels een fysieke bijeenkomst aan aanwonenden. Het streven is om in mei 2024 een concept (modellen) stedenbouwkundig ontwerp te kunnen presenteren. Voor deze presentatie nodigen we alle inwoners van gemeente Oost Gelre uit.

Hiervoor aanmelden is noodzakelijk. Houd deze website in de gaten of meld je aan via de nieuwsbrief. Zodra de datum bekend is, kun je je hiervoor aanmelden.

 

Presentatie inwonersbijeenkomst werksessie

De presentatie die we op deze avond hebben gehouden kun je hieronder bekijken.

Alle vragen/opmerkingen die door aanwonenden zijn gesteld deze avond zijn terug te lezen op de pagina Veel gestelde vragen.

 

Werkborden

De werkborden die hieronder staan gaan we aan de hand van de werksessie met aanwonenden verder invullen met wensen/suggesties en overige zorgen.

 

 

Terugkoppeling aanwonenden

Wij verwachten in juni een terugkoppeling te geven middels een fysieke bijeenkomst aan aanwonenden. Het streven is om in september 2024 een concept (modellen) stedenbouwkundig ontwerp te kunnen presenteren. Voor deze presentatie nodigen we alle inwoners van gemeente Oost Gelre uit.

Houd deze website in de gaten of meld je aan via de nieuwsbrief. Zodra de datum hiervoor bekend is wordt dit gecommuniceerd via deze nieuwsbrief.