Informatieavond woningbouw Pastoor van Arsschool

Op de plek van de voormalige Pastoor van Arsschool in Lichtenvoorde worden 26 nieuwe woningen gebouwd. Om de laatste plannen hierover toe te lichten, is er op donderdag 13 juni een informatieavond voor belangstellenden.

Wat wordt er gebouwd en voor wie?

Van de 26 nieuwe woningen zijn 15 sociale huurwoningen. Woningcorporatie ProWonen bouwt en verhuurt deze woningen. Daarnaast komen er 5 levensloopbestendige koopwoningen voor senioren en 6 koopwoningen voor starters.

Uitgifte kavels en bouw woningen

We verwachten dat de kavels voor deze koopwoningen in de eerste helft van 2025 uitgegeven worden. Naar verwachting kan in de tweede helft van 2025 met bouwen gestart worden. De sociale huurwoningen worden in 2025 gebouwd.

Informatieavond op donderdag 13 juni

Wilt u meer weten over dit nieuwbouwplan? Kom dan naar de informatieavond op donderdag 13 juni. U kunt dan tekeningen van dit plan bekijken. Ook geven medewerkers van de gemeente en ProWonen u graag uitleg en antwoord op uw vragen.

Waar is het?

De informatieavond is in Sociaal Cultureel Centrum Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. U bent van harte welkom om tussen 19.30 en 21.00 uur even binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig en er is geen centrale presentatie of uitleg. U kunt vrij komen en gaan wanneer het u past.

Heeft u nog vragen?

Mail uw vraag naar wonen@oostgelre.nl. Of bel met Marco Endlich, projectleider Pastoor van Arsschool op 06 – 29 59 00 83.

Locatie van de voormalige Pastoor van Arsschool in Lichtenvoorde.